Biliškov Nekretnine

PREPORUKA AGENTA – ZAGREBAČKI KVART NOVI ZAGREB

Piše: Željka Rukljač Prpić, agent za nekretnine u Zagrebu

Par crtica o Željki…

Rođena sam Zagrepčanka, no sa majčine strane imam dalmatinskih korijena, pa se gotovo osjećam i kao Dalmatinka. Po struci sam ekonomist, međutim radni put odveo me u šire sfere od samih financija, zbog čega sam vrlo zadovoljna. Veći dio svog radnog vijeka provela sam kao komercijalista u različitim djelatnostima. Najnoviji sam dio tima u zagrebačkom uredu agencije za nekretnine Biliškov gdje radim kao agent u prodaji od veljače ove godine.

Raditi u agenciji za nekretnine…

Veliki je izazov rad sa ljudima, ali ipak smatram da je najveći izazov u stalnom otkrivanju i nadopunjavanju samog sebe. Upravo tako je i u zanimanju agenta za nekretnine. Raznolikosti svakodnevnih kontakata ne dozvoljavaju uljuljkanost u radu. Biti podrška prodavatelju i kupcu, omogućiti realizirati njihove želje i potrebe, katkada i otvoriti im oči za nešto čega nisu bili svjesni, najveća je nagrada.

Iako živimo u vremenima kada gotovo sve rješavamo putem interneta, faktor neposrednog kontakta u ovoj djelatnosti ima neograničeno djelovanje. I to je nešto što obožavam!

Omiljeni zagrebački kvart – Novi Zagreb

Kao dijete Novog Zagreba, bez imalo dvojbe mogu reći da je to moj najdraži dio grada! Suvremena povijest razvoja Novog Zagreba počinje gradnjom Mosta slobode 1959. godine, a taj događaj označava i početak ostvarenja zamisli tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca o širenju grada na desnu (južnu) obalu Save.

Zbog svoje veličine i broja stanovnika, Novi Zagreb je podijeljen na dvije gradske četvrti – Novi Zagreb istok i Novi Zagreb zapad. Zanimljivo je da je prema popisu iz 1961. godine, na cijelom prostoru današnje četvrti Novi Zagreb istok živjelo manje od 3.500 stanovnika, a danas je to dom za gotovo 75.000 stanovnika. Snažan poticaj rastu i razvoju ovoga dijela Zagreba dala je gradnja Mosta mladosti 1973. i tramvajske pruge do Sopota 1979. godine.

Novi Zagreb je većinom moderno i visokourbanizirano naselje u kojem dominiraju velike stambene zgrade i neboderi iako ima i naselja sa obiteljskim kućama. Povezano je sa puno autobusnih, tramvajskih i željezničkih linija sa ostatkom grada. Od važnijih zgrada u Novom Zagrebu nalaze se Muzej suvremene umjetnosti, Građevinski fakultet, Brodarski institut, stambene zgrade Mamutica i Superandrija, sportski centar Arena Zagreb, shopping centri Avenue Mall i Arena centar, Zagrebački velesajam, Hipodrom i jezero Bundek.

Cijene nekretnina u Novom Zagrebu

Cijene nekretnina na području Novog Zagreba kreću se od 900€/m2 za starije stanove kojima je potrebna renovacija do 2.200€/m2 za novogradnju.

Izdvojena ponuda – obiteljska kuća u Dugavama

Moderna obiteljska kuća u nizu, stambene površine 225 m2, izgrađena 1997 godine. Sastoji od suterena, prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak sa kaminom, koji je integriran sa blagovaonicom i kuhinjom, a nastavlja se na terasu i prekrasan uređen vrt površine 40m2. Na katu su tri spavaće sobe, kupaonica i loggia. U suterenu je spavaća soba sa izlazom na vrt, kupaonica, spremište i garaža. Ispred garaže su još dva parking mjesta.

EC: B   Cijena: 230.000€

Više o nekretnini na www.biliskov.com – ID 6964

Odgovori