Biliškov Nekretnine

Preporuka agenta – Zagrebački kvart Vrbik

Zagrebački kvart Vrbik

 

Piše: Danijel Mrković

Rođen sam u Zagrebu, a po zanimanju sam inženjer telekomunikacija, iako gotovo nikad nisam radio u završenoj struci. Prije nepunih godinu dana započeo sa radom u agenciji Biliškov nekretnine u uredu u Zagrebu, ali moje iskustvo u nekretninama i povezanim poslovima seže daleko u prošlost. Rad na akviziciji nekretnina, koordinaciji svih vrsta geodetskih, arhitektonskih, upravno-pravnih, a posebno poslova pri ishođenju lokacijskih, građevinskih i uporabnih dozvola obilježili su moju profesionalnu karijeru.

 

Zašto voliš svoj posao?

Ne smatram ovaj posao uopće poslom, već kvalitetno utrošenim vremenom u kojem pomažući klijentima doživljavam potpunu osobnu i poslovnu satisfakciju.

Koji su tvoji najveći poslovni izazovi u radu u agenciji za nekretnine?

Najveći poslovni izazov, a time i potpuni fokus mi je postizanje zadovoljstva svih sudionika u procesu kupoprodaje nekretnine, bez obzira na ishod cijelog kupoprodajnog procesa.

Pružanje istinitih informacija o nekretnini i maksimalni angažman pri rješavanju svih poteškoća i prepreka koje stoje kako pred kupcem, tako i prodavateljem jamac su uspjeha u poslu.

 

Preporuka kupcima – koji kvart i zašto?

Moja preporuka je zagrebački kvart Vrbik u kojem sam pohađao dječji vrtić i započeo školovanje u osnovnoj školi. Kvart je prometno odlično povezan prema svim dijelovima  grada, a istovremeno izdvojen od dnevnih gradskih prometnih gužvi.

Prvo spominjanje Vrbika datira još iz spisa iz 17. i 18. Stoljeća. Vrbik je tada bio šumarak, pašnjak u sastavu sela Trnja. Ime je dobio po vrbama – stablima kojih je u tom predjelu bilo puno.  Naseljavanje Vrbika i formiranje današnjeg naselja počelo je tek početkom 20. stoljeća.

Na Vrbiku su smješteni važni zagrebački objekti – Nacionalna i sveučilišna knjižnica, Otvoreno pučko učilište, Filozofski i Fakultet strojarstva i brodogradnje, poslovni neboder Eurotower, te vjerojatno najpoznatije zagrebačke zgrade Rakete . Rakete su tri nebodera sagrađena 1968 godine i za svoje vrijeme modernog i specifičnog izgleda zbog svoje protupotresne armirano – betonske konstrukcije nalik raketi. Kvart ima sve sadržaje za kvalitetan život kako mladih obitelji s djecom, ali isto tako i starijih osoba ili samaca. Danas na Vrbiku živi oko 3.500 ljudi.

 

 

 

IZDVOJENA PONUDA NA VRBIKU

Vrbik, Kninski trg

Prekrasan  komforan četverosoban dvoetažni stan površine 114,22 m2, na 4 i 5 zgrade građene 1989. godine. Stan se sastoji od open space dnevnog boravka i kuhinje sa blagovaonom, spremišta, sobe i wc-a, loggie i balkona na prvoj etaži, dok se na katu iznad nalaze dvije prostrane spavaće sobe sa kupaonom. Stanu pripada podzemno garažno parking mjesto površine 15,90 m2.

Nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini dječjeg vrtića, osnovne škole, fakulteta, trgovina, ugostiteljskih i drugih bitnih sadržaja.

Kuhinja i ugradbeni ormari su u cijeni stana.

Energetski razred: C

 

Cijena: 219.000,00 EUR

 

Više slika i detaljnije informacije možete pronaći na našem webu: www.biliskov.com ID: 8250

 

 

Odgovori