Biliškov Nekretnine

POSLOVNI STIL AGENTA ZA NEKRETNINE – U ZNAKU SIGURNOSTI

Piše: Biliškov nekretnine tim

U današnje vrijeme zdravstvene krize, sve uslužne djelatnosti našle su se pred nizom problema i izazova. Kako sačuvati poslovanje? Kako i dalje raditi na tržištu, a smanjiti zdravstvene rizike  za zaposlenike i klijente? Poslovanje se mijenjalo i prilagođavalo novim uvjetima gotovo na dnevnoj bazi, stoga danas to izgleda značajno drugačije, nego do prije nekoliko mjeseci.

Danas naši agenti veliki dio posla odrađuju telefonski i online, što god nam to tehnologija i priroda posla dozvoljavaju.  Umjesto obilaska izvjesnog broja nekretnina na terenu, sa kupcem se sada vrlo često rade pregledi nekretnina putem video poziva. Osim toga, obične fotografije su „out“, a neophodne su postale virtualne šetnje.

U konačnici nitko neće kupiti nekretninu preko video poziva ili virtualne šetnje, ali svakako se napravi kvalitetna selekcija prije samog dogovora za pregled na terenu. Na ovaj način uvelike smanjujemo potencijalno riskantne kontakte.

Terenski obilasci su također prilagođeni situaciji, te se izbjegava veći broj ljudi na okupu. Prodavatelje zamolimo da nas u stanu dočeka jedna osoba, ali i kupce da u obilazak ne vode čitavu obitelj. Naravno agenti i klijenti nose maske, rukavice i zaštitu za cipele, a ruke se dezinficiraju prije i poslije obilaska.

 

Odgovori