Biliškov Nekretnine

TRŽIŠTE ZAGREB: AGENTICA DUBRAVKA OŠTARČEVIĆ PREPORUČUJE


Piše: Dubravka Oštarčević

Ja sam Dubravka Oštarčević. Rođena sam i živim u Karlovcu. Radim i svakodnevno putujem na posao u Zagreb i nije mi problem jer volim to što radim.  Licencirani sam agent za nekretnine, a licencu sam položila davne 2008. godine. Kao agent za nekretnine radim već dugi niz godina, a unazad više od četiri godine sam član zagrebačkog tima Biliškov nekretnina.

Kao agent sam počela raditi sasvim slučajno u Karlovcu u vrijeme kada je tržište bilo potpuno drugačije od ovog današnjeg. Ovaj posao volim jer dozvoljava slobodu i kreativnost. Sam si kreiraš dan, a na karaju dana gotovo opipljivo možeš  procijeniti koliko je bio uspješan.

Klijentima, kupcima i prodavateljima, bih preporučila angažman agencije za nekretnine Biliškov prije svega zbog znanja i iskustva. Kod kupovine ili prodaje nekretnine radi se o velikim novčanim iznosima i važno je da ste u sigurnim rukama agenta koji zna kako vas odvesti do cilja.

PREPORUKA: OBITELJSKA KUĆA NA JARUNU

Gotovo svim kupcima je prioritet miran i urban dio grada, blizina vrtića i škole, tramvaja ili autobusa, a da se dođe relativno brzo do centra grada. Kvart koji bi izdvojila za kvalitetan gradski obiteljski život je Jarun.

Ono što ga čini atraktivnim je upravo sve navedeno. Do centra grada se dođe za 20ak minuta, prepun je zelenih površina i dječjih igrališta, a i blizina gradskog parka, sportskog centra i jezera Jarun je svakako dodatni bonus. Kvart je i više nego idealan za obiteljski život, jer pruža za svakog člana baš ono što mu baš treba, uključujući i kućne ljubimce.

Jarun je noviji zagrebački kvart koji se nalazi na jugozapadnom dijelu grada. Građevine na Jarunu su uglavnom manje stambene zgrade i obiteljske kuće sagrađene u drugoj polovici 1980-ih godina, kada je Zagreb izabran za domaćina Univerzijade 1987. godine. Obiteljske kuće nude ugodan život za obitelj i sigurno odrastanje djece, što je svim roditeljima prioritet.

Cijene obiteljskih kuća se kreću između 1.000 €/ m2 do 1.900 €/m2, ovisno o mikrolokaciji i uređenju.

Obiteljska dvojna kuća površine 320 m2, na parceli površine 205 m2, građena 1989 godine. Sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. Zadnja adaptacija je bila 2001 godine. U prizemlju se nalazi četverosobni  stan. Na katu je uređen komforan trosobni stan sa terasom, te neuređeno potkrovlje.

 U dvorištu su 3 parkirna mjesta. Kuća ima i mali vrt sa roštiljem.

Cijena. 199.000€

Odgovori