Biliškov Nekretnine

TRŽIŠTE SPLIT: AGENTICA IVANA DESPOTOVIĆ PREPORUČUJE

 

 

Piše: Ivana Despotović

 

Moje ime je Ivana Despotović i rođena sam u Mostaru. U Dalmaciji živim od ranog djetinjstva gdje sam se i školovala. 2004. godine diplomirala sam na FESB-u odsjek elektrotehnike, smjer računarstvo.

 

Zadnjih 10 godina živim u Kaštelima, a jednako toliko traje moja priča u tvrtki Biliškov nekretnine d.o.o. Budući da je sjedište naše tvrtke u Kaštelima, bilo mi je logično okušati se tu kao zaposlenik, premda je moje prvo radno mjesto u tvrtki, mjesto administratora i tajnice, bilo izvan moje struke. Međutim, jako brzo zavoljela sam svijet nekretnina. Također sam se ugodno osjećala u maloj obiteljskoj tvrtki,  gdje smo s godinama svi postali jedna velika obitelj. Radite okruženi ljudima na koje se zaista možete osloniti, bilo u sretnim bilo u manje sretnim trenucima. Takva atmosfera može biti samo motivirajuća.

 

Prije par godina, u dogovoru s vlasnicom, odvažila sam se okušati se u direktnoj prodaji, odnosno kao agent za nekretnine. Moram priznati da sam imala tremu, jer premda sam u teoriji poznavala ovaj posao, praksa je ipak nešto drugo. Ali trema je ubrzo nestala, jer kroz nekoliko obavljenih poslova, shvatila sam da je ovo posao koji mi odgovara u potpunosti – dinamika, terenski rad, komunikacija s klijentima – kao stvoreno za moj karakter.

 

Kupovina nekretnine je veliki životni korak. Mi kao agenti moramo biti oni koji će osigurati da taj posao prođe besprijekorno, a da stranke što manje osjete bilo kakav stres tijekom tog zahtjevnog procesa. Tako da, ovaj posao premda je ponekad težak, donosi najveću sreću kada se uspješno završi, a klijent otiđe zadovoljan i s osmjehom na licu.

 

PREPORUKA: NASELJE OBITELJSKIH KUĆA U KAŠTEL GOMILICI

 

Moja preporuka je jedinstveno naselje obiteljskih kuća u Kaštel Gomilici. Vrlo zanimljiv koncept koji je u biti nešto novo na ovom području. Riječ je o zatvorenom naselju sa sedam obiteljskih vila. Cijelo područje je ograđeno, na ulazu je ogradna rampa sa recepcijom.

 

Vile su modernog dizajna i luksuzno uređenog interijera. Svaka od njih ima 195 m2 stambenog prostora, a nalazi se na parceli od cca. 400 m2. Prostiru se na dvije etaže, od kojih se na prizemlju nalazi dnevni dio s kuhinjom i blagovaonicom, spavaća soba i kupaonica. Unutarnjim stepeništem dolazimo do etaže prvog kata gdje se nalaze 3 spavaće sobe s izlazima na balkon, te 3 kupaonice.

 

Uređeni vrt s bazenom i terasom sa sunčalištem pruža idealnu atmosferu za ljetna druženja na otvorenom.

 

Lokacija na kojoj se naselje smjestilo idealna je za obiteljski život. U svega par koraka imate sve potrebno: školu, vrtić, dućane, administrativne službe… Obzirom na sve veću popularnost grada Kaštela kao turističke destinacije, budućim vlasnicima pruža se mogućnost korištenja nekretnine u turističke svrhe. Udaljenost od mora je svega 600m.

 

Cijena ovakve jedinstvene nekretnine je 450.000 EUR.

Odgovori